Handelsbetingelser

Forretningsvilkår
Nedenstående handelsbetingelser, herunder salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle produkter fra RegnvandsTanken ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler.

Fortrydelsesret
På købte varer er der 14 dages fortrydelsesret, og herefter 14 dage til at sende varen retur. Man kan godt fortryde et køb, selvom varen er blevet lettere brugt – dog kan varen ikke bruges udover hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis varen er brugt udover hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik, bliver der lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse bliver ikke tilbagebetalt. Læs mere på forbrugerombudsmanden.dk og forbrug.dk

Returnering af købt vare
Inden en vare returneres bør du kontakte os enten via telefon eller mail. Dette skyldes, at vi ikke tager imod pakker uden forudgående aftale. Omkostninger vedrørende returnering afholdes udelukkende af kunden selv. Det betyder, at pakker sendt til vores adresse på postopkrævning ikke bliver taget imod. Ved returnering bør returvaren sendes og pakkes forsvarligt. Returvarer som har lidt skade pga. mangelfuld emballering, kan medføre tab af returretten. Vi anbefaler derfor at returnering sker ved genbrug af emballagen, som varen blev modtaget i. Så snart vi modtager en returvare og får tjekket om alt er, som det skal være, tilbagefører vi hurtigst muligt det fakturerede beløb til din konto.

Reklamation
Som forbruger har du 24 måneders (12 mdr for erhvervsdrivende) reklamationsret på varer købt hos Regnvandstanken ApS Det betyder, at såfremt varen havde en fejl, da du købte den, har du ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, som er opstået i forbindelse med almindelig brug og slidtage. Ved forkert brug, uheld eller misbrug af den købte vare bortfalder reklamationsretten også. Såfremt der reklameres på en købt vare, som ikke fejler noget, vil varen blive sendt retur og kunden vil blive opkrævet betaling for omemballering og forsendelse. Ved brug af reklamationsretten henvises til punktet ‘returnering af købt vare’.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
– Bankoverførsel

Alle priser i RegnvandsTanken ApS – på web-adressen https://www.regnvandstanken.dk/ – er inkl. moms.Prisgaranti

Vi garanterer
Danmarks billigste
regnvandsanlæg

billigere end
grossister