Rådgivning om regnvandsanlæg

Søren Riber er uddannet kloakmester, hvilket betyder at vi altid kan give dig den bedste rådgivning om nedgravning af regnvandsanlæg, etablering af faskiner og afløbsinstallationer.

Vi har lavet vores side sådan, at vi prøver at besvare de spørgsmål der kan være i forbindelse med opsamling af regnvand, men da alle installationer og haver er forskellige, så har du sikkert et spørgsmål vi ikke allerede har givet svar på, så ring eller skriv til os.
Læs evt. vejledningen i nedgravning af regnvandstank og få inspiration til dine spørgsmål.

Kloak- og entreprenørområdet dækker over mange ting, vi beskæftiger os kun med opsamling og genbrug af regnvand, vi er derfor naturligvis 100% opdateret omkring love og regler på lige præcis vores område, vi ved hvad rørcenteranvisning 003 indeholder og hvordan du overholder denne.

LAR-løsninger (Lokal Afledning af Regnvand) er altid en naturlig del af at opsamle og genbruge regnvand, da overløbet fra tanken skal ledes ud. Få overblikket over hvilke kombinationsmuligheder der giver bedst mening for dig, om du skal have etableret faskine, lavet regnvandsbed, eller andre løsninger.

Vi kan hjælpe dig med at få lavet de rigtige og mest enkle løsninger første gang, du sparer både tid og penge, uanset om du er privat eller fagmand.

Vi har ekspertisen og ring endelig, vi tager altid telefonen og rådgiver alle, hos os får du altid service i topklasse.Prisgaranti

Vi garanterer
Danmarks billigste
regnvandsanlæg

billigere end
grossister