Rådgivning om regnvandsanlæg

Søren Riber er uddannet kloakmester,  vi  kan derfor altid give dig den bedste rådgivning om nedgravning af regnvandsanlæg, etablering af faskiner og afløbsinstallationer.

Vi har lavet RegnvandsTankens side sådan, at vi prøver at besvare de spørgsmål der kan være i forbindelse med opsamling af regnvand. Alle installationer og haver er forskellige, så har du sikkert et spørgsmål vi ikke allerede har givet svar på. Ring eller skriv til os og få bedre råd til et regnvandsanlæg.
Læs evt. vejledningen i nedgravning af regnvandstank og få inspiration til dine spørgsmål.

Vi har arbejdet intenst med genbrug af regnvand som vores eneste område siden 2008.
Søren Riber besidder i kraft af dette en høj faglig kompetence og anses for at være en af landets førende eksperter indenfor opsamling og genbrug af regnvand.
RegnvandsTanken vil være det foretrukne valg, når det kommer til at rådgive om regnvandsanlæg, både fagligt og politisk. Vi har adskillige gange deltaget i artikler, paneldebatter, som rådgiver for kommuner og meget andet.
Vi er ikke kun en virksomhed med fokus på salg. Hele vores eksistensgrundlag er budskabet om at drikkevand ikke skal bruges til toiletskyl, men erstattes af regnvand i toilettet.

Kloak- og entreprenørområdet dækker over mange ting. Vi beskæftiger os kun med opsamling og genbrug af regnvand. Derfor er vi altid 100% opdateret omkring love og regler på lige præcis regnvandsopsamling. Vi ved hvad rørcenteranvisning 003 indeholder og hvordan du overholder denne.

Lokal Afledning af Regnvand (LAR-løsninger)

LAR-løsninger er altid en naturlig del af at opsamle og genbruge regnvand, da overløbet fra regnvandstanken skal ledes væk. Få overblikket over hvilke kombinationsmuligheder der giver bedst mening for dig. Det gælder uanset om du skal have etableret faskine, lavet regnvandsbed, eller andre løsninger.
Vi har lavet en side der fortæller mere om at etablere faskiner og regnvandsbede.

Søren Riber  er klar til at  hjælpe dig med at få lavet de rigtige og mest enkle regnvandsløsninger første gang, du sparer både tid og penge, uanset om du er privat eller fagmand som entreprenør, arkitekt, kloakmester eller andet.

RegnvandsTanken.dk har ekspertisen og ring endelig, vi tager altid telefonen og rådgiver alle.
Hos os får du altid service i topklasse.

 

Søren Riber - indehaver RegnvandsTanken. Rådgivning om regnvandsanlæg

Søren RIber – rådgivning om regnvand

 

 Prisgaranti

Vi garanterer
Danmarks billigste
regnvandsanlæg

billigere end
grossister