Produktkategori

Regnvandstank 10.000 liter

.

En regnvandstank er hele fundamentet, når du vil opsamle og genbruge regnvand.

Regnvandstanken er udfærdiget i helstøbt plast, med støbte fødder der sikrer at regnvandsbeholderen står stabilt i udgravningen.

Flere informationer

Vi sælger også regnvandstankene som anlæg - med tilbehør. Se udvalget her.

Egenskaber

Information

I toppen af regnvandsbeholderen finder du et mandehul med dæksel på 600 mm x 800 mm. Dækslet på regnvandsbeholderen er sikret med unbracobolte, for at undgå uvedkommende adgang og sådan at din jordtank er sikret mod at dyr, børn og personer ikke har adgang til regnvandsbeholderen.

Dækslet på regnvandstanken giver dig nem adgang for inspektion af regnvandsbeholder, samt evt. regnvandsfilter og regnvandspumpe. Ønsker du pumpe og filter med kan du finde det her.

I skakten på regnvandstanken findes propper for nem rørføring både ind og ud, hullerne passer til 110 mm standard kloakrør.

Bemærk at indløbet i regnvandstanken er 20 cm under terræn, du skal derfor være opmærksom på om du kan få fald nok på dine regnvandsledninger i jorden, f.eks. hvis din tank er placeret et stykke væk fra nedløbsrøret.
Fra nedløbsrøret og hen til indgangen i regnvandstanken, skal regnvandsledningen i jorden falde med mindst 2 cm pr. meter.
Skal tanken længere i jorden kan anvendes forhøjerring eller forhøjerskakt for at få dækslet op i niveau med terræn.

Se i øvrigt vejledningen om installation af regnvandstanke.

Det er muligt at sammenkoble flere regnvandstanke med en sammenkobling , i princippet ubegrænset, hvis ikke 10.000 liter er nok.

Anvendelse af regnvandstank

Foruden at fungere som regnvandsbeholder for opsamling og genbrug af regnvand, så kan din regnvandstank desuden bruges som opsamlingstank af vand eller opsamling af andre væsker.
Regnvandsbeholderen kan ydermere bruges som forsinkelsestank, hvis du vil have forsinket udløbet af regnvand til kloaknettet.
Enten sættes overløbet midt på regnvandstanken, sådan at den nederste halvdel anvendes som magasin for regnvand og den øverste halvdel tilbageholder regvandet, indtil der er plads i kloakken via et specielt overløb.

Specifikationer

Data

Liter: 10.000

Længde: 300 cm
Højde: 254 cm
Bredde: 245 cm
Vægt: 500 kg

Download

Brochure og vejledning

Varenr. 08205
DKK 33.139,00(DKK 26.511,20 ekskl. moms.) På lager

Tal med en ekspert

Vi er lige her...

– og vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 REGNVANDSTANKEN — Designed by DAN®