top

Design dit næste projekt med vandbesparelse i tankerne - hver en dråbe tæller

Bæredygtig produktion af regnvandstanke og regnvandstønder er en kæmpe gevinst for miljøet.

Tænk et regnvandsanlæg ind i den næste entreprise – det er enkelt og godt for miljøet. Og sparer i sidste ende beboeren for penge.

Er du erhvervsdrivende, så kontakt os og spørg til dine muligheder for videresalg af vores produkter og få en samlet aftale.

Vores regnvandstanke og regnvandsanlæg vil kunne bidrage til, at din virksomhed skaber merværdi hos din kunde.

Du kan ikke finde vores produkter i byggemarkeder eller hos grossister, vi foretrækker den direkte kontakt uden fordyrende mellemled. Det betyder at vi kan sælge dig billigere produkter til håndtering af regnvand. Din fordel er at være tæt på os og vores service, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende.
Ønsker du at købe vores produkter igennem dit byggemarked eller din VVS-grossist, så kan vi også løse dette.

Ring i dag på 70 60 20 08 og lad os høre mere om dit næste projekt…

Det er let at få et regnvandsanlæg

Tanken graves ned i haven og tagrenden kobles til tanken. Det rene regnvand løber nu i regnvandstanken i stedet for ud i en beskidt kloak.

Regnvandstanken kobles til huset og der installeres en pumpe, der ikke fylder mere end et skoskab. Pumpen sørger automatisk for at trække vand ind til toilet og evt. vaskemaskine, når du bruger vand. Når der ikke er vand i tanken, skifter pumpen automatisk til offentlig vandforsyning.

Du kan desuden få et anlæg kun til haven hvor regnvandet pumpes automatisk til en hane, så beboeren let kan vande have, vaske bil, pudse vinduer og meget andet.

Nemt og enkelt.


”Vi besluttede, vi ville bygge et nulenergihus. Vi prioriterede en regnvandstank fra begyndelsen, tanken om at bruge rent drikkevand i toilettet giver bare ikke mening for os, når der er et godt alternativ. En regnvandstank giver god mening – både i maven og i pengepungen. I hverdagen tænker vi ikke så meget over det, kun når vi vander vores have med god samvittighed – og med regnvand.”

Familien Janne og Simme Eriksen, ejer af 5.000 liter regnvandsanlæg til hus og have

De fire vigtigste grunde til at genbruge regnvand fra husets tag

01

Vi aflaster kloakkerne og mindsker risikoen for oversvømmelse af bygninger og kældre, samt forurening af vandmiljøet

02

Vi sparer på grundvandet og er med til at sikre rent drikkevand i fremtiden

03

Der spares penge!

04

Der kan vandes have og blomsterkrukker – hele sommeren


”En dansker bruger i gennemsnit 106 liter vand om dagen. Med en gennemsnitlig vandpris på 7 øre pr. liter, svarer det til en vandudgift på 2.700 kr. om året per person.

En familie på 2 voksne og 2 børn bruger ca. 150.000 liter vand om året og har en gennemsnitlig vandregning på ca. 10.500 kr. om året, afhængigt af landsdel.”

Bolius.dk

Samarbejdspartnere