Produktkategori

3P højkapacitet filter VF1

.

Høj kapacitets regnvandsfilter op til 385 m2 tag, til placering før regnvandstank, når du vil opsamle og genbruge regnvand.

Læs mere

Egenskaber

Information

Filter til indbygning før regnvandstank, hvis regnvandsbeholderen f.eks. er placeret et sted hvor det er svært at komme til og du samtidigt vil have maksimal kapacitet.
Filtret vil fungere som en sandfangsbrønd, der filtrer uønsket materiale og partikler ud af dit regnvand, inden det rammer regnvandstanken.

Har du monteret en skakt på din regnvandstank, vil regnvandsfiltret sidde langt nede i skakten, det kan derfor være mere komfortabelt med et filter der er placeret uden for regnvandsbeholderen, af hensyn til inspektion og rengøring af regnvandstanken.

Dette regnvandsfilter har en kapacitet på helt op til 385 m² og kan altså klare det fleste regnvejrsbelastninger og behov.
Er dette filter ikke stort nok, så kontakt os gerne, vi har regnvandsfiltre der kan håndtere op til 10.000 m² tagflade, samt flere andre typer og dimensioner af regnvandsfiltre der passer til alle behov for opsamling af regnvand, privat som industrielt.

Regnvandsfiltret har, for at opnå den høje kapacitet, 2 indgange på 110 mm, en afgang fra filter til regnvandstank på 110 mm og et overløb til overskydende vand, samt de partikler der filtreres fra, for ikke at komme med over i regnvandstanken.

Specifikationer

Data

Højde: 451 mm
Bredde (Ø): 390/404 mm
Vægt: 6,2 kg

Varenr. 1000500
DKK 2.469,00(DKK 1.975,20 ekskl. moms.) På lager

Tal med en ekspert

Vi er lige her...

– og vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 REGNVANDSTANKEN — Designed by DAN®