top

Produktkategori

Regnvandstønde farvet 500 liter

Farverig regnvandstønde på 500 liter for opsamling af regnvand.

.

Til opsamling af regnvand, til vanding af krukker i haven, drivhuse, potteplanter, vand til vinduesvask og meget andet. Placeres ved nedløbsrør og tilsluttes dette sammen med et regnvandsfilter, hvorefter du har filtreret regnvand i din regnvandstønde, gør det let og enkelt at opsamle og genbruge regnvand.

Du får her lidt mere farve i din have, den hvide regnvandstønde passer godt op ad en hvid væg, eller det kan være den lilla regnvandstønde der giver et flot farvekontrast i dit kolonihavehus.

Skaffevare - hjemtages ved bestilling.

Læs mere

Bemærk: der medfølger IKKE tilslutning/filter eller aftapningshane - skal købes særskilt, enten som enkeltdele eller som del af komplet sæt.

Egenskaber

Informationer

Det er muligt at købe et forbindelsesled, hvis man ønsker at sammenkoble flere regnvandstønder.

Bemærk at der medfølger ikke tilløb/filter eller aftapningshane – tilbehør til regnvandstønder skal købes særskilt, naturligvis med gratis fragt sammen med regnvandstønderne.

Du kan evt. supplere din regnvandstønde med en Gardena havepumpe, for at sætte tryk på dit regnvand, der gør at du f.eks. kan tilslutte en højtryksrenser eller bare gøre det nemmere at bruge regnvandet til at spule bil eller tilkoble en lang vandslange.

Specifikationer

Data

Liter: 500

Længde: 65 cm
Højde: 184 cm
Bredde: 65 cm
Vægt: 25 kg

Varenr. 0314
DKK 2.725,00(DKK 2.180,00 ekskl. moms.)