Produktkategori

Komplet sæt regnvandstønde 500 liter

Regnvandsbeholder på 500 liter her i et komplet sæt med alt du skal bruge.

.

I sættet får du alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at opsamle regnvand til vanding af krukker i haven, drivhuse, potteplanter, vand til vinduesvask og meget andet.

3 fordele ved regnvandstønder fra Regnvandstanken

1. Det er de eneste tønder i denne prisklasse, hvor der er støbt messinggevind til aftapning. Det betyder, at de holder længere – til glæde for vores kunder og miljøet.

2. I Tyskland er tønderne godkendt til drikkevand. Derved er der sikkerhed for, at produkterne ikke afgiver bl.a. ftalater.

3. Tønderne er UV resistente, hvilket betyder, at produkterne bevarer farven og at forringelsen af vandkvaliteten forsinkes.

Læs mere

Egenskaber

Information

Din regnvandstønde placeres ved nedløbsrør og tilsluttes dette sammen med en regnvandsopsamler med filter, hvorefter du har filtreret regnvand i din regnvandsbeholder. Det er muligt at købe et forbindelsesled, hvis man ønsker at sammenkoble flere regnvandstønder.

Tilslutning af regnvandsfiltret til regnvandstønde kan nemmest gøres med et kopbor på Ø51, som kan købes med som tilbehør.

Du kan evt. supplere din regnvandstønde med en havepumpe, for at sætte tryk på dit regnvand, der gør at du f.eks. kan tilslutte en højtryksrenser eller bare gøre det nemmere at bruge regnvandet til at spule bil eller tilkoble en lang vandslange.

Sættet indeholder

Specifikationer

Data

Liter: 500

Længde: 65 cm
Højde: 184 cm
Bredde: 65 cm
Vægt: 25 kg

I forhold til farver kan der være lidt nuance forskelle, men de læner sig op af følgende farvekoder: Grå RAL 7042, Grøn RAL 6003, Antracit RAL 7024.

Varenr. 0313
DKK 3.646,00(DKK 2.916,80 ekskl. moms.) På lager

Tal med en ekspert

Vi er lige her...

– og vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 REGNVANDSTANKEN — Designed by DAN®