Produktkategori

Transporttanke plast 4.000 liter

Ladtanke anvendes f.eks. til vand, olie, spildevand eller andet med temperaturer op til 60° C

.

Transporttanke plast i formstøbt UV-resistent PE der kan anvendes til flere formål, f.eks. som transporttanke monteret på bil eller tanke der ofte flyttes.

Transporttankene i størrelserne 1000, 2000 og 5000 liter kan støbes med anti skvulp indsats, mod en merpris på henholdsvis, 3.000,-, 4.800,- og 16.600,- incl. moms.

Skaffevare – hjemtages ved bestilling.

Læs mere

Egenskaber

Information

Formstøbte håndtag på begge sider at transporttankene for let håndtering og fastgørelse.
Udførelsen af transporttankene i plast, giver utrolig lav vægt og gør ladtankene lette at montere og afmontere, en rigtig fleksibel løsning når du har brug for at flytte vand med bil.

Alle ladtanke har fuldstændigt tætsluttende låg på toppen af transporttanken.

I bunden af transporttanken finder en 2″ messingstuds med hane.

Transporttankene kan f.eks. kombineres med lagertank til regnvand, hvis regnvand opsamles til formål der ikke ligger tæt på regnvandstanken.
Det kunnes f.eks. være når regnvand bruges til vanding i forbindelse med haver og beplantninger, når regnvand bruges til vask af skilte eller vinduesvask, der findes masser af muligheder, hvor regnvand skal transporteres.

Flytbare vaskeanlæg

Egner sig perfekt til regnvand og vand, f.eks. på byggepladser til mobile vaskeanlæg eller vanding af dyr eller andre situationer hvor der skal flyttes væsker.

Regnvand til vinduespudsning

Transporttankene egner sig rigtig godt til at medbringe regnvand til pudsning af vinduer. Regnvand der er helt fri for kalk giver ingen kalkpletter når det tørrer

Regnvand til grønne arbejdsopgave

Når gartnere eller anlægsgartnere eller andre der har behov for at medbringe regnvand til grønne opgaver, f.eks. vanding af beplantninger eller nyanlagte anlæg der har behov for vanding.

Specifikationer

Data

Liter: 4.000

Længde: 289 cm
Højde: 121 cm
Bredde: 171 cm
Vægt: 230 kg

Varenr. 0504
DKK 21.273,00(DKK 17.018,40 ekskl. moms.) På lager

Tal med en ekspert

Vi er lige her...

– og vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 REGNVANDSTANKEN — Designed by DAN®