Om RegnvandsTanken

RegnvandsTanken er startet i 2008 af Per Holmer

Hver en dråbe tæller

Filosofien var, at det er spild af ressourcer at skylle grundvand af den reneste drikkevandskvalitet ud i toilettet. Eller bruge rent drikkevand til at vande græsplæne med. Den filosofi er stadig RegnvandsTankens DNA og det grundlag vi arbejder ud fra.

De mange års arbejde med opsamling af regnvand har gjort os til specialister på området. Som regnvandsspecialist kan vi løse enhver opgave, når det kommer til regnvandsopsamling.

Ofte fungerer vi, foruden at være forhandler af regnvandsanlæg, som rådgivere og regnvandskonsulenter i større eller mindre projeter.

Især retter vi vores fokus mod opsamling af regnvand til toiletskyl, hvor der er kæmpe ressourcebesparelser, særligt når det kombineres med regnvand til havevanding.

Siden starten er der solgt flere hundrede regnvandsanlæg og regnvandstønder til private og erhverv, der helt simpelt og med stor succes anvender regnvand som en fuldstændig gratis ressource til mange formål.

Vi vil fortsat arbejde for at udbrede kendskabet til genbrug af regnvand. Vi ser det som en af en de enkle metoder til at skabe mere bæredygtigt byggeri, det kan ikke være mere simpelt end at genbruge regnvand.


Åbningstider hos RegnvandsTanken

Vi har ikke faste åbningstider i RegnvandsTanken.

Du kan altid ringe til os på hverdage på telefon 70 60 20 08.
Ofte er vi ude og arbejde med regnvandsanlæg og regnvandstønder, men lægger du en besked, ringer vi altid tilbage.

Vil du besøge os for at se på regnvandstanken eller regnvandstønder, så anbefaler vi altid at du ringer eller skriver i forvejen.

På den måde kan vi sikre at du ikke kører forgæves, uanset om du blot vil se vores varer eller du vil hente dine varer hos os.

Tal med en ekspert

Vi er lige her...

– og vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 REGNVANDSTANKEN — Designed by DAN®