Vejledning for husvandværk til regnvandsanlæg

Læs altid som det første din vejledning for husvandværk til regnvandsanlæg.

Lad aldrig din regnvandspumpe køre tør og genstart kun et par gange. Husvandværk den kan IKKE tåle at blive genstartet eller resat uden vand.

Hvis ikke der er vand i pumpen, skal du straks undersøge andre fejl.
Sørg for at gemme vejledningen på din regnvandspumpe til dit regnvandsanlæg. Vejledningen til husvandværket indeholder løsninger på de fleste fejl. Læs altid vejledningen grundigt inden opstart.

Mange drift forstyrrelser skyldes utætheder i samlingerne på det rør der går fra regnvandstanken til pumpen i huset, eller i røret fra pumpen og til systemet.

Det er vigtigt at man er meget omhyggelig med at få de samlinger pakket korrekt, er de utætte vil vandet sive ud og der står ikke vand i slangen når husvandværket starter op.
Er der ikke vand i sugeslangen fra din regnvandsbeholder, vil husvandværket køre uden vand og det vil på kort tid ødelægge pumpen.


Genstart af husvandværk

Hvis man har behov for at genstarte sin regnvandspumpe, f.eks. efter tørløb eller vedligehold, skal det sikres at sugeslangen fra regnvandstanken fyldes med vand.
Dette sker kun ved at afmontere sugeslangen på husvandværket og fylde vand i sugeslangen. Lad slangen stå og trække vand så luftlommerne får tid til at komme ud, det kan godt tage lang tid. Vent gerne 1/2 time.
Derudover skal skrues øverst på pumpen skrues af og der skal fyldes vand i pumpen.

Hvis husvandværket har kørt på regnvand i lang tid og min. hvert halve år, skal husvandværket stilles over på “manuel”. Lyt efter om der løber vand i den interne cisterne i husvandværket, når du f.eks. trækker i toilettet.
Kommer der ikke vand i beholderen eller cisternen på husvandværket, skal ventilen og flyderen nede i cisternen bevæges op og ned, til den igen glider let.


Tal med en ekspert

Vi er lige her...

– og vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 REGNVANDSTANKEN — Designed by DAN®