top

Produktkategori

Regnvandstønde i træ 400 liter

Regnvandssøjle Lux 400 liter

.

Her får du en regnvandstønde udført i flotte materialer i træ.
Hvis du foretrækker et andet materiale til din regnvandstønde, i stedet for de normale regnvandstønder i plast. Så er regnvandstønder i træ eller stål en rigtig flot mulighed, der kan give et andet visuelt udtryk.

Læs mere

Egenskaber

Muligheder

Via vores samarbejdspartner Star Industri, der laver alt i stål og smedearbejde. Har du mulighed for at få præcis det udseende og den størrelse regnvandstank i stål du selv designer.

Muligheden for selv at designe din regnvandstønde hjælper smedene dig med, når de laver en tegning til dig.
Efterfølgende kan du ændre tegningen så den passer til dig.
Regnvandstønden kan du f.eks. få lavet i plade der ruster og giver et flot udseende. Eller du kan f.eks. få din regnvandstønde i rustfrit stål eller sort jern.

Informationer

Regnvandstønden opfylder flere formål i forbindelse med opsamling af regnvand. Genbrug regnvand f.eks. til vanding af krukker i haven, drivhuse, potteplanter, vand til vinduesvask og meget andet.
Placeres ved nedløbsrør og tilsluttes dette sammen med et regnvandsfilter, hvorefter du har filtreret regnvand i din regnvandstønde af træ eller stål

Bemærk at der medfølger ikke tilløb/filter eller aftapningshane – tilbehør til regnvandstønder skal købes særskilt

Du kan evt. supplere din regnvandstønde med en Gardena havepumpe, for at sætte tryk på dit regnvand, der gør at du f.eks. kan tilslutte en højtryksrenser eller bare gøre det nemmere at bruge regnvandet til at spule bil eller tilkoble en lang vandslange.

Specifikationer

Data

Liter: 400

Længde: 64 cm
Højde: 172 cm
Bredde: 64 cm
Vægt: 50 kg

Varenr. 0300
DKK 5.815,00(DKK 4.652,00 ekskl. moms.)