top

Produktkategori

Filterkurv til regnvandstank

.

ilterkurv til regnvandstank, ophængt i regnvandsbeholderen, fåes desuden i en forbedret udgave, hvor filtret er monteret i en skakt – filterkurv lux til regnvandstank.

Filterkurven kan bruges både til de almindelige regnvandstank der placeres i jorden og desuden er passer de bedst til mini regnvandstanke og flade regnvandstanke.

Læs mere

Egenskaber

Information

Når du vil opsamle og genbruge regnvand, så vil du gerne have opsamlet så meget regnvand som muligt.
Det hjælper dette regnvandsfilter dig med, da alt regnvandet passerer regnvandsfiltret, inden det lander i regnvandsbeholderen.

Vi anbefaler altid det her filter eller filterkurv lux, når overløbet fra regnvandsbeholderen går i en faskine.
Forskellen på disse filtre og et “gennemløbsfilter” er, at ved filterkurve får du ingen blade eller skidt med ud i din faskine, der med tiden vil nedsætte effekten af din regnvandsfaskine.

Regnvandsfiltret skal rengøres efter behov, 1-2 gange om året, afhængigt af bladmængden på dit tag, er rigeligt.

Med et filter af denne type til at filtrere regnvand, behøver du ikke en sandfangsbrønd foran din faskine, eller udløb til kloak.
Regnvandsfiltret vil opsamle blade og skidt og den del der er for småt til at opsamles i regnvandsfiltret, vil bundfælde sig i din regnvandsbeholder, der altså virker som sandfang.

Når du sparer et sandfang, sparer du ikke kun penge, du sparer også gravedybde, når dine regnvandsledninger til regnvandsbeholderen ikke skal så dybt i jorden.

Download

Brochure og vejledning

Varenr. 0211
DKK 520,00(DKK 416,00 ekskl. moms.)