top

Produktkategori

Gardena havepumpe til regnvandstønde

.

GARDENA havepumpe til regnvandstønde, er en perfekt løsning, hvis du vil have mere tryk på regnvandet, når du opsamler regnvand i en regnvandstønde.

Den kompakte GARDENA havepumpe, er let at anvende, du slipper for at sænke regnvandspumpen ned i din regnvandstønde, da den let kan placeres udenfor din regnvandsbeholder.
Du kan let tilslutte til din regnvandspumpe til din regnvandstønde, du monterer blot sugeslangen på den hane du har monteret på din regnvandstønde.
Din tilslutning skal være helt tæt, brug derfor en egnet tilslutningsstuds, hvor slangen kan fastgøres med et spændebånd.

Læs mere

Egenskaber

Information

På afgangssiden af regnvandspumpen kan monteres en GARDENA lynkobling, sådan at du nemt kan tilslukke lige den haveslange du gerne vil have på.
Der findes et hav af udstyr, se mere på http://www.gardena.com/dk/
VI kan hjælpe dig med lige det udstyr du har brug for og vi kan sende det sammen med din regnvandstønde.

Fordele

Den høje sugekraft og ydeevne gør regnvandspumpen ideel til at sætte tryk på vandet fra din regnvandstønde.
Regnvandspumpen kan let anvendes til vanding, trykforstærkning eller til pumpning og overførsel af postevand, regnvand eller klorholdigt bassinvand.
Helt enkelt kan du nu opsamle regnvand i din regnvandsbeholder og bruge regnvand til bilvask, havevanding, vinduesvask, vanding af drivhus, vanding af græsplæne.
Du får nu også mulighed for at bruge regnvand i din højtryksrenser, bemærk at det kan være en god ide at sætte et filter foran din højtryksrenser, hvis ikke allerede vandet i regnvandsbeholderen er filtreret, f.eks. via et filter til nedløbsrør

Vær opmærksom på

For at beskytte trykpumpen mod frost og frostskader kan den hurtigt drænes via den indbyggede drænskrue.
Sikkerheden og holdbarheden er i top takket være den keramiske beskyttelse og dobbeltforseglingen mellem motor og pumpedrev.
En termisk beskyttelsesanordning beskytter motoren mod overbelastning.
Bemærk: GARDENA havepumpe til regnvandstønde er ikke egnet til pumpning af saltvand, ætsende eller brandbare stoffer eller levnedsmidler.

Specifikationer

Data

Tilslutning 220V
Effekt 600 Watt
Maks. pumpekapacitet 3100 liter/time
Maks. tryk 3,6 bar
Maks. selvansugende længde 7 meter
Maks. pumpehøjde 36 meter
Vægt 6,5 kg
Kabellængde 1,5 meter

Download

Brochure og vejledning

Varenr. 0230
DKK 1.297,00(DKK 1.037,60 ekskl. moms.)