Levering af regnvandstanke

Levering

Alle vores lagervarer kan leveres på 1-2 hverdage og vi leverer over hele Danmark, direkte hjem på din adresse, eller hvor du ønsker levering, det er samme pris – arbejde eller privat.
Vi har alle vores regnvandstanke, regnvandsanlæg, regnvandstønder, regnvandsfiltre og andet udstyr på lager.

Vi har enkelte skaffevarer, som lagertanke og transporttanke som vi hjemtager på bestilling, på disse varer kan forventes 7-14 dages leveringstid.

Levering af regnvandstanke leveres med vores faste fragtmand på lastbil med lift.
Kontakt os hvis du har andre ønsker om levering, f.eks. levering med kranbil, så har vi også en løsninger til det.

Alle priser på www.regnvandstanken.dk tillægges fragt afhængt af størrelsen på varen.
Vi tror ikke på begrebet “fri fragt”, al fragt har en omkostning og vi vil gerne vise vores nettopriser på varen, vi tjener ikke penge på fragten.
Derefter kan du beslutte om vi skal levere eller om du evt. selv har en billigere fragtløsning, eller du kan afhente selv hos os.

Levering af mindre dele som pakker

Alt tilbehør til regnvandstanke og regnvandstønder sendes med GLS, så vi har mulighed for at spore hvor pakkerne befinder sig.
Det er den forsendelsesløsning vi har størst tillid til.

Afhentning

Du er naturligvis altid velkommen til at afhente dine varer på vores adresse, ring gerne i forvejen så vi kan stille dem frem og hjælpe dig med læsning.
Ligesom du naturligvis altid er velkommen, hvis du blot ønsker at se produkterne eller få en snak om opsamling og genbrug af regnvand.

Levering af regnvandstanke med lastbil og fragtmand, altid levering til hjemmeadressen hvis det ønskes, både af regnvandstanke, levering af regnvandstønder, levering af regnvandsbeholdere, levering af tilbehør til regnvandsanlæg

Levering af regnvandstanke med fragtmand