Vedligeholdelse af regnvandsanlæg

Er der meget arbejde med vedligeholdelse af regnvandsanlæg?
Det korte svar er – NEJ

Regnvandsanlæg

Det er altid efter behov og afhængigt af hvor mange blade m.m. der falder på taget. Har man et regnvandsanlæg med filterkurv lux eller almindelig filterkurv, så skal det renses 1-3 årlig. Har man valgt at købe et anlæg med gennemløbsfilter som er monteret på vores premium model, så skal der tilses 1 gang årlig. Hvis man finder der er behov for det, kan man med tiden tømme regnvandstanken for vand og derefter kravle ned og tørre regnvandstanken af indvendig, dette er typisk hver 8-10 år – husk god ventilation af regnvandstanken før du går ned i tanken.

Alle vores medfølgende vejledninger på dansk, indeholder en oversigt over hvad og hvordan der skal vedligeholdes. Se i øvrigt vores generelle vejledning til regnvandstanke.

Regnvandstønder

Har man et filter på nedløbsrøret til en regnvandstønde, afmonteres filteret inden frostvejr, sådan at vandet ikke kommer over i regnvandstønden og fryser i løbet af vinteren, regnvandstønden kan risikere at frostsprænge som følge af dette. Filter til nedløbsrør bør efterses 1-2 årlig.

Tal med en ekspert

Vi er lige her...

– og vi har både tid og lyst til at høre om dit projekt.

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 REGNVANDSTANKEN — Designed by DAN®